Underbara häst!

Jag är såå himla nöjd efter gårdagens lektion. Hon har aldrig varit så fin! Ann hjälpte mig från marken när Tuvan inte lyssnade på mina drivande hjälper och efter ett tag så behövde jag nästan bara tänka trav eller galopp så gjorde hon en övergång. De steget hon fick och bärigheten i formen var oslagbar, fina fina häst!! Visste att det fanns i henne. Ann var också jätte nöjd och sa flera gånger hur fin hon var och frågade alla som sett vad dom tyckte, haha! Kul när tränaren blir lika glad som en själv. 
 
Vi tränade på en del skänkelvikningar med olika tvärningar, och att flytta henne för inner skänkeln på böjt spår. Efter några gånger flyttade hon jätte fint även där. 
 
Så det som jag ska träna på tills nästa gång är att få fram den framåtbjudningen själv utan att ha hjälp från marken. Bäst av allt var att Tuvan verkade tycka att det var jätte roligt för jisses vad hon kämpade, även när man kände att hon började bli trött så lyckades vi göra lite till. Det var nog roligast av allt eftersom hon har känts lite loj i ridhuset.
 
Idag får hon lite lätt jogging och imorgon vila. Och på fredag kör vi igång igen och då jäklar ska jag kämpa för att få samma känsla igen!
 
Så glad att hon är min!
Välkommen till min enkla blogg. Jag heter Rebecca och är 23 år. Jag äger ett sto på 8 år som heter Tuvstarr "Tuvan" som jag köpte i augusti 2014. Här får ni följa vår resa med allt från motgångar till framgångar.