Sihs

I fredags var jag och Clara på horse show och såg dressyren på morgonen. Det var så inspirerande och roligt. Vi fick se Lövsta Future Challenge, 5-6 åringarna och clinicen med Knytkalaset. Tyvärr hade vi lite tidspress då jag skulle iväg till Halmstad efter så vi missade lite av 5-6 åringarna för att kunna gå och shoppa lite. Men vi var smarta och var där 09.30 när mässan öppnade så skönt att kunna gå runt och titta utan knappt några andra där.
 
Det var första gången jag gick på horse show sen det flyttade till Friends och jag är faktiskt positivt överraskad! Jag tyckte att upplägget av arenan och mässan var riktigt bra, och ett stort pluss att man faktiskt kunde sitta och titta på framridningen. Jag och Clara har redan bokat in att vi ska gå nästa år, haha!
 
I övrigt tyckte jag mässan var helt okej! Såg en hel del jag skulle vilja köpa, tyvärr så vågade jag inte spendera för mycket pga av veterinär räkningarna. Dom ligger liiite före ett nytt vinrött sett till Tuvan, haha. Men lite shopping blev det av nödvändiga saker, ska visa på bild sen!
 
Bäst tyckte jag clinicen med Nina var. Jag tycker att hon är en stor förebild, och jag kan se många likheter mellan Tuvan och Bizet. 
 
Välkommen till min enkla blogg. Jag heter Rebecca och är 23 år. Jag äger ett sto på 8 år som heter Tuvstarr "Tuvan" som jag köpte i augusti 2014. Här får ni följa vår resa med allt från motgångar till framgångar.